به گزارش پی اچ دی یار، این دانشگاه اعلام کرد که بر اساس “آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری” وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان متقاضیان واجد شرایط، برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در رشتههای بدون شرکت در آزمون، دانشجوی دکتری میپذیرد.
دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت از یکی از دانشگاه های دولتی داخل کشور، کسب حداقل ۷۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه، انتشار حداقل یک گزارش مقاله علمی پژوهشی چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ مستخرج از پایاننامه، داشتن میانگین کل ۱۶ و یا بالاتر در مقطع کارشناسی و معدل ۱۷ در تمامی رشتهها از جمله شرایط پذیرش در رشتههای بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه علامه طباطبایی عنوان شده است.
همچنین از دیگر شرایط پذیرش این است که بیش از دو سال از تاریخ فراغت از تحصیل دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.
بر این اساس چنانچه متقاضیان، دارای مدرک زبان معتبر باشند، مطابق با جدول شماره ۴ امتیاز لازم را کسب خواهند کرد. متقاضیانی که فاقد مدرک زبان هستند، میتوانند در این فراخوان شرکت کنند.
بنابراین امتیاز مدرک زبان را کسب نخواهند کرد. این افراد در صورت پذیرش و قبولی نهایی، باید تا قبل از آزمون جامع دکتری، مدرک زبان معتبر خود را با کسب حد نصاب لازم مطابق با ضوابط و مقررات دانشگاه ارائه کنند.
به گزارش ایسنا، اسامی پذیرفتهشدگان بدون آزمون دانشجویان دانشجوی دوره روزانه برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبایی اعلام شد.
حداکثر ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون شیوه آموزشی – پژوهشی دوره روزانه دکتری دانشگاه علامه طباطبایی به پذیرش بدون آزمون دانشجویان واجد شرایط اختصاص دارد.
مصاحبهها همزمان با مصاحبه پذیرفتهشدگان کنکور انجام خواهد شد، لذا اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد و کلیه فرایندهای ثبت نام به صورت الکترونیک خواهد بود.
دانش آموختگان حداکثر تا دو سال پس از فراغت از تحصیل میتوانستند از تسهیلات پذیرش بدون آزمون برای ورود به دوره دکتری برخوردار شوند، لذا داوطلبانی که در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ و قبل از آن فارغ التحصیل شده بودند، به هیچ وجه مجاز به شرکت در این فراخوان نشدند.
دانشآموختگان و دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی، کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، دولتی غیرانتفاعی، پیام نور، جامع علمی کاربردی و همچنین دانش آموختگان دوره های مجازی، نیمه حضوری، بینالملل، پردیس بینالملل و پردیس خودگردان، مجاز به ورود بدون آزمون به دوره دکتری این دانشگاه نیستند. بنابراین در صورت شرکت، از فرایند پذیرش حذف خواهند شد.
اولویت ادامه تحصیل دانشجو در همان رشته تحصیلی مرتبط در دوره کارشناسی ارشد میباشد. بدیهی است در صورت عدم تطابق رشته کارشناسی ارشد با رشته مورد تقاضا، متقاضی از فرایند پذیرش حذف خواهد شد.