رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از تعیین شاخصهای نیازمندی و شایستگی برای شناسایی دانشجویان مستعد و کمبضاعت در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا از قم بهروز رحیمی گفت: با توجه به اینکه ماده یک قانون صندوق رفاه دانشجویان صراحت دارد که تسهیلات صندوق در اختیار دانشجویان مستعد و کم بضاعت قرار گیرد، لذا بررسی نحوه اعطای هدفمند تسهیلات و استخراج شاخص های مرتبط در دستور کار صندوق قرار گرفته است و پیامد این اقدام منجر به بهبود عدالت در پرداخت وام ها و در راستای اهداف برنامه استراتژیک ۵ ساله صندوق خواهد بود.
وی افزود: سرانه وام های دانشجویی هر سال پس از بررسی منابع و تعداد بهره مندان از وام به هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت پیشنهاد می شود و پس از تصویب جهت اجرا به واحدهای مربوطه ابلاغ می شود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ما در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به این مسئله واقف هستیم که با توجه به مشکلات اقتصادی، نرخ تورم و افزایش هزینه های زندگی، میزان وام های دانشجویی پاسخگوی نیاز آنها و در شأن و منزلت آنها نیست. از این رو سعی داریم ارتقاء سرانه وام ها را برای سال تحصیلی آینده بررسی کنیم.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۸۰ درصد منابع وام از محل درآمدهای اختصاصی صندوق تامین شده و همین موضوع امکان برنامه ریزی از تخصیص منابع عمومی را دچار محدودیت کرده است. از همین رو سعی داریم با تعامل سازنده با سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی امسال منابع عمومی صندوق به طور کامل تخصیص یابد.
رحیمی تاکید کرد: با توجه به محدودیت منابع صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در طرحی عملیاتی در نظر داریم شاخص های نیازمندی و شایستگی را برای شناسایی دانشجویان مستعد و کم بضاعت در دانشگاه های علوم پزشکی تعیین کنیم تا عدالت در اعطای تسهیلات برقرار شود و وام به دانشجویان مستعد و کم بضاعت تعلق گیرد.