دانشجوی دکتری به صورت پژوهش محور : دانشگاه بین المللی دی هشت(D8) با حمایت علمی و مالی دانشگاه بوعلی سینا همدان در مقطع دکتری و به صورت پژوهش محور آماده پذیرش دانشجو است.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه بین المللی دی هشت با هدف تقویت مبادلات دانشگاهی بین کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی گروه دی هشت متشکل از اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، نیجریه، مالزی، مصر و سایر کشورهای جهان است که در دانشگاه بوعلی سینا، به عنوان دانشگاه بنیانگذار تاسیس شده است.
منصور غلامی در دانشگاه بوعلی سینا همدان اظهار کرد: هم اکنون دانشگاه بوعلی سینا در حال جذب دانشجو برای دانشگاه بین المللی دی هشت از کشورهای خارجی است.
دانشجوی دکتری به صورت پژوهش محور
وی تصریح کرد: این دانشگاه در سال های نخست از اساتید، گروه های آموزشی و توان علمی دانشگاه بوعلی سینا تغذیه خواهد کرد تا به تدریج مستقل شود.
غلامی خاطرنشان کرد: رویکرد وزارت علوم استفاده از ظرفیت و توانمندی دانشگاه ها و مراکز علمی برای پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف است و دانشگاه دی هشت می تواند به این رویکرد تحقق بخشد.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت این دانشگاه در ابعاد بین المللی گفت: دانشگاه دی هشت در قالب یک توافق بین المللی بین هشت کشور در حال توسعه جهان اسلام ایجاد شده و ایران برای تشکیل آن اعلام آمادگی کرده است.
غلامی اضافه کرد: در نشست آذرماه کشورهای گروه دی هشت در ترکیه، رئیس جمهور کشورمان تشکیل این دانشگاه را با حمایت دانشگاه بوعلی سینا اعلام کرد و مورد تشویق کشورهای عضو نیز قرار گرفت.دانشجوی دکتری به صورت پژوهش محور
وی با اشاره به حمایت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه بین المللی دی هشت گفت: اساسنامه و ساختار اولیه این دانشگاه تشکیل شده و دانشگاه بوعلی وارد عرصه شده است.
دانشگاه دی هشت دانشگاهی نوپاست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به راه اندازی وب سایت این دانشگاه تاکید کرد و افزود: دانشگاه دی هشت دانشگاهی نوپاست و نیاز به تبلیغ و معرفی دارد.
غلامی در ادامه به ضرورت تعامل دانشگاه و صنعت اشاره کرد و گفت: صنایع به علت نداشتن مراکز تحقیق و توسعه (R&D) به سمت دانشگاه ها و مراکز علمی نمی آیند.
وی از دیگر دلایل کناره گیری صنعت از دانشگاه ها به نبود بازار رقابت اشاره کرد و گفت: هنگامی که رقیبی برای تولید محصول بهتر نباشد صنایع به ایده های برتر و ابتکار و نوآوری کمتر احساس نیاز می کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: نشست های مشترکی بین اعضای هیات علمی دانشگاه ها و صاحبان صنایع و کارخانه ها باید برپاشود تا فاصله های موجود از بین برود.
غلامی خاطرنشان کرد: وزارت علوم در راستای توسعه علمی و اقتصادی کشور از هرگونه طرحی که موجب ارتباط قوی تر دانشگاه و صنعت شود حمایت می کند.
وی همچنین به سهم پژوهش از درآمدهای کشور اشاره کرد و گفت: در بودجه ۹۶ این سهم کمتر از نیم درصد بود که در بوجه ۹۷ به یک درصد افزایش یافته است که افزایش از زیر نیم درصد به یک درصد جهش بزرگی است که امیدواریم محقق شود.دانشجوی دکتری به صورت پژوهش محور
غلامی یادآورشد: هرچند سهم پژوهش باید بیش از ۲ درصد باشد اما به این رقم راضی هستیم.
پی اچ دی یارمرجع اخبار دکتری و کارشناسی ارشد
پی اچ دی | نتایج دکتری آزاد | تکمیل ظرفیت دکتری | مقاله نویسی | آزمون دکتری دانشگاه آزاد | خبر آزمون دکتری | اخبار دکتری | اخبار آزمون کارشناسی ارشد | خبر آزمون ارشد | اخبار کارشناسی ارشد
خبر های بیشتر در کانال تلگرام