4 نکته مهم برای ارتقایcv

سی وی cv مدرکی است که برای ارائه صلاحیت ها و دستاوردهای تحصیلی و علمی یک فرد وتحصیلی همین طور برای درخواست استخدام شغل های دانشگاهی و آکادمیک مورد استفاده قرار می گیرد.در اکثر مواقع cv همانند یک نمونه رزومه رفتار می کند و برای نمایش اطلاعات دقیق و مفصل از سوابق تحصیلی و شغلی مورد استفاده قرار می گیرد.Curriculum Vitae که اغلب با عنوان اختصاری سی وی cv شناخته میشود،مفصل تر و جامع تر از یک رزومه معمولی است و در نتیجه طول آن و تعداد صفحاتش به نسبت یک رزومه کاری بیشتر خواهد بود.

برای نوشتن یک سی وی cv محدویتی در تعداد صفحات ندارید اما این سند نه تنها باید شامل اطلاعات ضروری و مورد نیاز سوابق آکادمیک و تجارب حرفه ای و سابقه های زندگی شغلی شما باشد .دقت داشته باشید که صرفا طولانی تر شدن رزومه کاری تاثیر چندانی در موفقیت شغلی و تحصیلی شما ندارد و فرم رزومه طولانی که با اطلاعات قدیمی و بی ارزش و غیرمرتبط پر شده باشد هیچ برتری نسبت به یک نمونه رزومه کوتاه تر ندارد.

شخص متقاضی کار می خواهد برای یک شغل آکادمیک اقدام کند،به عنوان مثال در یک دانشگاه یا کالج مشغول به کار شود و تدریس انجام دهد یا اینکه به عنوان پژوهشگر به کار گرفته شود باید حتما از یک سی وی cv استفاده کند.زمانی که می خواهید برای کار در یک کشور خارجی رزومه انگلیسی بنویسید نیز می توانید از سی وی cv استفاده کنید.

اما اگر زمانی برای کاریابی چه ر خارج و چه در داخل کشور خود،برای استفاده از فایل رزومه شک داشتید و نمی دانستیدچه زمانی از دانلود فایل رزومه در قالب word dh یا pdf و چه زمانی از cv استفاده کنید ،بهتر است به آگهی استخدامی که شرکت مورد نظر منتشر کرده است ، مراجعه کنید و برای تشخیص این مسئله از آن آگهی کمک بگیرید.معمولا شرکت ها نوع رزومه شرکتی که باید برای آنها ارسال کنید را در آگهی تبلیغاتی مشخص می کنند.

نکاتی مهم برای ارتقای Cv

1.بر روی تجارب اخبر و مرتبط خود تاکید بیشتری کنید.

بر روی فعالیت آکادمیک خود توجه بیشتری کنید تا فعالیتهای حرفه ای. سعی کنید تا این تجارب مهارتهای لازم برای مقاطع بالای تحصیلی را نشان دهند،مانند تعهد کاری ،سر سختی در به اتمام رساندن پروزه ها ، توانایی انجام یک پروژه به تنهایی.

تجارب خود را به ترتیب از جدیدترین انها به قدیمی ترین رزومه ی خود وارد کنید.

اگر به تازگی مدرک ارشد و یا کارشناسی خود را گرفته اید، می توانید تا سه نکته برای آن اختصاص دهید مانند: عنوان پایان نامه ،دوروسی که گذرانده اید،پروژه ای که در این مقطع بر آن کار کرده اید و…. برای مقاطع تحصیلی قبلی تنها به یک نکته اکتفا کنید.

2.سوابق مرتبط به هم را در یک گروه دسته بندی کنید.می توانید از دسته بندی زیر برای cv خود استفاده کنید.دقت داشته باشید که این دسته بندی به ترتیب اهمیت آورده شده است.

Research Experience

Teaching Experience

Administrative Experience

Pofessional Experience

3. از یک فرمت خوب استفاده کنید.فرمت مناسب کیلید طلای برای نگه داشتن توجه خواننده هست. برای این قسمت می توانید از نکات زیر استفاده کنید:

فونت:

Sans Serfi for  Heading

Serif for the Body

بخش هایی که می بایست Bohd شوند:

Section Headings

Academic Degree and Majors

Position Titles

از نوشته های ltalic برای تاکید و جداسازی استفاده کنید.

فاصله ها:

Spaces in between section content 3

Spaces in between lines within 1.5 sections

4.در نهایت رزومه خود را بازبینی کنید.

نکته مهم:اشتباهات گرامری ،املایی و تایپی می توانند به ریجکت شدن شما منجر شوند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *