رئیس هیات عالی جذب هیات علمی دانشگاه های کشور در همایش منطقه ای هیئتهای اجرایی جذب هیئت علمی دانشگاههای هرمزگان و کرمان که به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد، از قرار گرفتن ۱۴۰۰ نفر در ردیف جذب هیئت علمی وزارت علوم خبرداد.
کتر محمدعلی کی نژاد در این همایش طی سخنانی عنوان کرد: دو چالش در رابطه با جذب هیئت علمی در دانشگاه ها مطرح است، یکی ردیف استخدامی در برنامه ششم توسعه و دیگری باقیمانده سهمیه جذب برنامه پنجم توسعه است که در این همایش همگی بر سر کلیات چگونگی اجرای آن به توافق رسیدند که بر این اساس برای وزارت علوم حدود ۱۴۰۰ نیرو در ردیف جذب قرار گرفت و در وزارت بهداشت این نیاز ۲۰۰۰ نفر پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: هیئت های علمی باید در جهت پیشبرد سطح علمی و آموزشی دانشجویان بسیار تأثیرگذار باشند و همیشه جهت رو به رشد را برای دانشجویان فراهم کنند.
کی نژاد تصریح کرد: انتظار داریم هسته های نخبگان حول محور اساتید تشکیل شوند تا در آینده دانشگاهها هیئت علمی جایگزین را خود پرورش داده باشند .لذا تشکیل چنین جلساتی می تواند در پیشبرد علمی دانشگاه ها تأثیرگذار باشد.
در ادامه این نشست دبیر هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی اظهار داشت: اهداف این جلسات سؤالات و پیشنهادات دبیران جذب هیئت علمی در راهبرد بهتر جذب هیئت های علمی دانشگاهها است تا بتوانیم نکات مورد نیاز را به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسانیم.
جواد محمدی ادامه داد: سامانه محور بودن جذب هیئت های علمی این امر را تسریع بخشیده است به طوری که مشکلات پیش روی گذشته در خصوص نیازهای دانشگاه ها و تسریع در جذب هیئت های علمی با به وجود آمدن این سامانه برطرف شده است.
وی خاطرنشان کرد: نظام جدید جذب هیئت علمی باعث شده مسائل حاشیهای جذب بسیار کمتر شده و فرآیند این کار تسهیل شود و بسیاری از مراجعات حضوری در این خصوص نیز کمتر شده است.
محمدی گفت: در رابطه با مسئولان ردیف های استخدامی نیز جلساتی را تشکیل داده ایم و هم اکنون رسیدگی به درخواست ها بهتر انجام می شود که رضایت افرادی که اقدام به جذب می کنند را به همراه داشته است.
در پایان این همایش نیز دبیران جذب هیئت علمی و رؤسای دانشگاههای سطح استان های هرمزگان و کرمان ضمن ارائه گزارشهایی از وضعیت دانشگاه خود، مسائل و مشکلات خود را در خصوص جذب هیئت های علمی مطرح کردند.