Occupational English Test یا آزمون OET معتبرترین ازمون زبان انگلیسی و سنجش مهارت های ارتباطی است که برای فارغ التحصیلان زیر گروه پزشکی دارای اهمیت فراوانی است. همه دارندگان مدرک دکتری حرفه ای و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد که در زمینه پزشکی فعالیت دارند، به شرط علاقه به کار در کشورهای انگلیسی زبان، در آزمون OET شرکت می کنند. در این آزمون علاوه بر سنجش 4 مهارت شنیداری، گفتاری، نگارشی و درک مطلب زبان انگلیسی، تاکید زیادی روی مکالمات رایج در محیط های بیمارستانی و پزشکی شده است. آزمون OET برای 12 شاخه مرتبط به گروه پزشکی مبنای سنجش قرار داده شده و در کاریابی دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای در این رشته ها تاثیر مثبت دارد.
شاخه های مرتبط با آزمون OET
- پزشکی عمومی و تخصصی
- پیراپزشکی
- دندانپزشکی عمومی و تخصصی
- کارشناسی ارشد و دکتری بینایی سنجی
- علوم غذایی و کارشناس ارشد و دکتری تغذیه
- کارشناسی ارشد و دکتری پرستاری
- دکتری دامپزشکی
- کارشناسی ارشد و دکتری کاردرمانی
- کارشناسی ارشد و دکتری رادیولوژی
- کارشناسی ارشد و دکتری فیزیوتراپی
- کارشناسی ارشد و دکتری گفتار درمانی
- دکتری در داروسازی
وب سایت تخصصی دکتری” پی اچ دی یار” گزارش می دهد: مبنای نمره گذاری آزمون OET بر پایه سیستم A تا E بوده و بالاترین نمره A و کمترین نمره E در نظر گرفته شده است. نمرات هر بخش چهارگانه به صورت مجزا محاسبه شده و آزمون OET نمره کل وجود ندارد. داوطلبان شرکت کننده در آزمون OET به فاصله زمانی 15 روز از برگزاری آزمون می توانند نمره خود را از وب سایت رسمی OET مشاهده کنند. نتایج رسمی به آدرس اعلام شده از سوی متقاضی ارسال خواهد شد.
مجری اصلی آزمون OET دانشگاه کمبریج و موسسه ” باکس هیل” در استرالیا می باشد. گروه ارزیابی آزمون زبان انگلیسی برای کاریابی زیر گروه پزشکی به طور مشارکتی در ملبورن استرالیا فعالیت بین المللی دارند. گروه مشترک ” کمبریج- باکس هیل” پیشگام در آماده سازی بستر مناسب برای کاریابی فارغ التحصیلان ارشد و دکتری در سراسر جهان هستند. ارزیابی مهارت های زبانی مدرسان زبان انگلیسی و زبان آموزان بخش اصلی فعالیت این گروه است.